BÄSTA CHOKLADPRALINERNA

Heeelt genialiskt recept på jättegoda chokladpraliner som är perfekta till kaffet! Så himla enkelt och fullständigt fritt från dumheter! ;) De är gjorda på endast avocado och kakao, vilket gör att de passar för alla - mejerikänsliga, glutenkänsliga, äggalergiker, veganer, sockerminimalister, clean eaters...och latmaskar som jag som inte orkar baka så komplicerade saker. Det här receptet kommer jag använda själv många många gånger om. Tack Cecilia Folkesson för tipset!

CHOKLADPRALINER PÅ AVOCADO
1 mogen avokado
100 g mörk choklad (gärna minst 80%)
Lite vaniljpulver
1,5 msk kakao
Kakao att rulla pralinerna i

Mosa avocadon i en bunke. Smält chokladen försiktigt i en kastrull (akta så den inte bränns!) eller i en kastrull. Blanda noga ihop chokladen, vaniljpulver och kakao i bunken med avocado. Låt stå i kylen ca 1 timma innan du tar ut smeten och formar små kulor som du rullar i kakao. Förvara dem i kylen. NJUUT!