GABRIELLAS BANANKAKA

BANANKAKA UTAN SPANNMÅL
4 ägg
2 msk honung
1 banan
150 g smör
1 dl vispgrädde
1 dl mandelmjöl
1 dl pofiber
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
Lite vaniljpulver
Dekorering: bananskivor, hallon eller annat
 
1. Sätt ugnen på 175 grader. Mosa bananen i en bunke. Häll i äggen och honungen och vispa det fluffigt. 
2. Smält smöret i en kastrull. Häll sedan i smör och grädde i bunken med smet.
3. Blanda ihop alla torra ingredienser i en ny bunke. Häll sedan i det i smeten och rör ihop jämnt.
4. Smöra en form. Om du vill så kan man strö den med hackad mandel, men det är inget måste.
5. I med smeten, dekorera med bananskivor eller hallon och grädda i ugnen i ca 35 min.
 

Kommentarer:

1 Elin Berg:

Måste testa!!

Kommentera här: