MARSCHTRÄNING OCH HALLON

Idag har Johans och min gemensamma semester börjat på riktigt. Och vi börjar med en veckas lugn och ro i Karlsborg. Det var tanken i alla fall...tills igår kväll då Johan säger "Nä, nu är det dags att ta tag i sig själv och sitt liv. Man borde börja varje dag med ett marschpass innan frukost." Sagt och gjort, idag var vi uppe kl 8.00 för att bege oss ut i skogen - Johan med packad militärryggsäck på 30 kg och jag med en svampplockningskniv! Vi avverkade två marschpass. Ett pass består av 50 min marsch och 10 min paus med vila. Uppför och nerför! Över kalhyggen och skog! På lera och mossa! Bra träning för fotledsstabiliteten! Några kantareller hittade vi inte, men däremot en riktig skatt av vildhallon! Fantastiskt fina och goda! :)
 
 

Kommentarer:

1 Emelie:

Hej! Ville bara säga att jag tycker att du har en väldigt fin och intressant blogg! Jag kommer absolut titta in på den igen.

Svar: Tack Emelie, va roligt att du gillar den - fin blogg själv förresten! :) Hoppas det kan vara inspirerande för dig som sysslar mycket med träning och ska bli brandman! :)
Hanna Ström

Kommentera här: